Erhvervsalarmer

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsalarmer – kontakt os i dag

Vi tilbyder erhvervsalarmer

Vi fører erhvervsalarmer af følgende mærker:

  • JA 100
  • Jablotron
  • Satel Integra
  • Spc Vanderbilt
  • Piccolo

Download

Alarmsystemer

Med en erhvervsalarm fra Alarmdivisionen er du trygt og godt sikret indenfor alle typer af erhverv. Vi sætter en ære i at rådgive, udføre og efterfølgende servicere vore kunder til den bedst mulige løsning. Dette har vi gjort landsdækkende i over 30 år med et hold af kompetente alarmteknikere med flere års erfaring.

Kontakt os

Jablotron erhvervsalarmer

Jablotron alarmen er en hybrid central der kan udføres med kabler eller trådløst.

Alarmsystemet er en klasse 2 central der opfylder forsikringsbetingelser op til sikringsniveau 40 hos både større og mindre erhvervsvirksomheder. Systemet er udviklet med adskillige komponenter der gør det yderst fleksibelt i forhold til styring af lys, døre, porte og lign. Systemet er meget brugervenligt, da det både kan betjenes via betjeningspanel med koder eller prox brikker samt gratis App til tablets og smartphone.

Jablotron alarm til erhverv
Jablotron erhvervsalarm
Satal alarmer
Erhvervsalarm fra Satel

Satel

Med en SATEL alarmløsning, får du en professionel alarm som er en klasse 3 central, der opfylder
forsikringsbetingelser op til sikringsniveau 60. Alarmen er utrolig nem at administrere for kunder der ønsker at oprette brugere alene på egen hånd. Vi udfører den primært med kabler men kan udbygges trådløst. Da det er en klasse 3 alarm, gør det den yderst velegnet til brug i installationer hos guldsmede, våbenhandlere, banker med mere, hvor der er krav om alarm udført med kabler.

Spc Vanderbilt

Med en spc vanderbilt alarmløsning, får du en professionel alarm som er en klasse 3 central, der opfylder forsikringsbetingelser op til sikringsniveau 60. Alarmen er utrolig nem at administrere for kunder der ønsker at oprette brugere alene på egen hånd. Vi udfører den primært med kabler men kan udbygges trådløst. Da det er en klasse 3 alarm, gør det den yderst velegnet til brug i installationer hos guldsmede, våbenhandlere, banker med mere, hvor der er krav om alarm udført med kabler.

Vanderbilt erhvervsalarmer
Vanderbilt erhvervsalarmer
Piccolo erhvervsalarm

Piccolo

Piccolo alarmen er udviklet til museumsverdenen. Alarmen er primært lavet til objektovervågning. Den er trådløs og i et unikt design. Da den oftest ses i montre og på objekter i museer samt kirker og derfor stilles der krav til design.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyr løsningen, der giver den optimale sikring.