Privatalarmer

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os i dag

Vi tilbyder privatalarmer

Med en privatalarm fra Alarmdivisionen sikrer du dine værdier i hjemmet.

Vi er eksperter i privatalarmer. Alarmen kan suppleres med lydløs overfaldsalarm, røgalarm, gas, kulilte alarm, vandskade alarm samt fotodetektorer for at sikre din tryghed. Vi opsætter privat alarmer med og uden abonnement til godkendt kontrolcentral.

Vi sætter en ære i at rådgive, udføre og efterfølgende servicere vore kunder til den bedst mulige løsning. Dette har vi gjort landsdækkende i over 30 år med et hold af kompetente alarmteknikere med flere års erfaring.

Kontakt os

Jablotron privatalarmer

Jablotron alarmen er en hybrid central der kan udføres med kabler eller trådløst. Alarmsystemet er en klasse 2 central der opfylder forsikringsbetingelser op til sikringsniveau 40 i private hjem. Systemet er udviklet med adskillige komponenter der gør det yderst fleksibelt i forhold til styring af lys, døre, garageporte og lign.

Systemet er meget brugervenligt, da det både kan betjenes via betjeningspanel med koder eller proxbrikker samt gratis App til tablets og smartphone. Vil du høre mere om produkterne fra Jablotron? Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

Download

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på privatalarmer

Vil du gerne høre mere? Når du kontakter os, kan du få svar på alle dine spørgsmål til alarmer, videoovervågning og overfaldsalarm. Vi skræddersyr løsningen, der giver den optimale sikring af dit hjem og din familie.