Adgangskontrol

Få et uforpligtende tilbud – kontakt os i dag

Vi tilbyder adgangskontrol – simpelt eller avanceret adgangskontrolsystem

Hos Alarmdivisionen kan vi tilbyde dørstyring, simpel adgangskontrol og større tekniske former for adgangskontrolsystem.

Dørstyring som adgangskontrol

Hvis man vælger dørstyring som adgangskontrol er det typisk, et kodetastatur i forbindelse med en el lås, som kan oplåse en dør.

Simpel adgangskontrol

På en Jablotron, Satel eller SPC alarm, kan man lave simpel adgangskontrol over alarmen. Dette kan benyttes til steder, hvor der er behov for registrering af, hvem der oplåser en dør, hvor og hvornår.

Kontakt os

Unilock adgangskontrolsystem

Unilock er en af de mest avancerede former for adgangskontrol. I unilock kan der laves et utal af opsætninger i forskellige adgange både med tider for hvor, hvornår og hvem der har adgang i bestemte tidsrum.

Der kan laves med en speciel kalender i forhold til helligdage og forskellige adgangsrettigheder.

Hvis man har flere lokationer med unilock kan dettes styre administrativt fra en lokation. Unilock har et utal af muligheder for identifikation. Kan læses via stregkoder på sygesikringsbevis, via læser bruges prox brik (EM Marine/Myfare) eller betalings app på smartphone.

Ved integration med GSM modul, kan døre/porte i unilock oplåses via sms beskeder. Systemet kan også håndtere nummerpladescannere for brug af adgang.

Få et uforpligtende tilbud på nyt adgangskontrolsystem

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring vores produkter, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi skræddersyr løsningen, der giver den optimale sikring. Se også vores overvågningssystemer og løsninger inden for erhvervsalarmer.